Mustafa Ertan Örgün'ün Akılcı Yatırımlarıyla

6 MART 2019

ÇANDIR İLÇESİ ŞANTİYEYE DÖNDÜ
GES Projesi'ni ilk uygulayan Belediye Başkanlarından birisi olan Örgün, Belediye bütçesine her ay onbinlerce lira kaynağı sağlamanın yanında, KÖYDES ve diğer imkanları da kullanarak, Çandır'ın çehresini değiştirdi.
Zamanının büyük bir bölümünü projelerle, yürütülen çalışmaları incelemeyle ve halkıyla birlikte geçiren Başkan Mustafa Ertan Örgün, sosyal belediyeciliğin de en güzel örneklerinden birisini sergiliyor.
SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖNCÜ
SODES Projesi kapsamında ilçeye kazandırılan Fitness salonuna katılan bay, bayan ve öğrencilerden oluşan 120 kişilik grubu Abant'ı, Ihlara Vadisi'ni ve Uzun Göl'ü gezdiren Başkan Örgün, "Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır" diyerek, Çandır ve Çandırlıların geleceği adına ümit veriyor.
ÇANDIR SICAK ASFALTLA BULUŞTU
Kayseri Büyük Şehir Belediyesi Mustafa Çelik ile yaptığı görüşmeler sonrasında Çandır'ı Felahiye Yolu'na bağlayan iki kilometrelik yolun ikinci kat sıcak asfalt kaplattıran Başkan Mustafa Ertan Örgün, Büşükkışla Köprüsü'nden Ayşe'nin Pınar'ına kadar olan mesafeyi de tozdan topraktan kurtardı.
Çandır - İsabey arasındaki sıcak asfalt çalışmalarını da tamamlayan Başkan Örgün, katkılarından ve yapmış olduğu yardımlardan dolayı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e Çandır ve Çandırlılar adına teşekkür etti.
Amacını, "İnsanlarımıza hizmet edebilmek ve onların dualarına nail olabilmek" olarak özetleyen Çandır Belediye Başkanı Mustafa Ertan Örgün, irili, ufaklı yapılan diğer hizmet ve yatırımları da şöyle sıraladı:

"Çokradan yolumuzun köprüden başlayıp en son evlere kadar yol yapımı ve asfaltlanması çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor.İlçe merkezindeki süs havuzumuzun fıskiye düzeninde değişiklik yaptık, görselini ve ışıklandırmasını değiştirdik.
* 500 KW'lık 2. GES Projemizin zemin etüdü için ilk kazmayı vurduk. Çalışmalarımız tüm hızıyla sürmektedir.
* İlçemiz merkezinde yapılan meydan düzenlemesi projesi kapsamında havuzun ışıklandırma çalışması tamamlandı. En kısa sürede ilçe halkımızın hizmetine sunulacaktır. Daha sonra Kel Dağ mesire alanına başlayacağız.
* İlçe meydanında çocuklara, gençlere ve halkımıza açık hava sinaması "Sarıkamış 120" etkinliğimizi gerçekleştirdik.
*SODES Projesi kapsamında ilçemize kazandırılan fıtness salonunda etkinliklere katılan, bayanlar, baylar ve öğrencilerden oluşan 120 kişilik gurubu Uzun Göl, Abant ve Ihlara Vadisi'nde gezi düzenledik.
* İlçemize yapılacak olan 5 yataklı entegre hastane arsasının zemin etüdü ve sontaj çalışmalarına başladık. İnşallah en kısa sürede ihalesi de yapılacaktır.
Tüm bu hizmetlerimizin gerçekleşmesinde emekleri ve büyük destekleri bulunan  eski Başbakan Yardımcımız ve Yozgat Milletvekilimiz Bekir Bozdağ'a, Yozgat Milletvekilimiz Yusuf Başer'e, Yozgat Valimiz Kemal Yurtnaç'a, İlçe Kaymakamımıza ve AK Parti İlçe Başkanımız Mustafa Nehoş'a teşekkür ediyor, durmak yok hizmet ve yatırımlara devam" dedi.

VİDEOLAR

DİĞER VİDEOLAR